Re-integratie, loopbaanadvies en jobcoaching  + subsidies
 
Bel: 06-20020201


 

Anderen faciliteren gelukkig en/of succesvol te zijn, is wat mij drijft in mijn ondernemerschap. Dit doe ik door als loopbaancoach mensen inzicht te laten krijgen in wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Het is mijn visie dat mensen gelukkig in hun werk zijn als ze doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Samen met jou ga ik graag op zoek hiernaar.

Het faciliteren / helpen van mensen loopt als een rode draad door mijn carrière. In 2003 werd bekend dat de kans groot was dat de organisatie waar ik werkte, zou gaan inkrimpen als gevolg van een grote reorganisatie. Geïnspireerd door mijn leidinggevende, ben ik in 2002 gestart met de Opleiding Professioneel Loopbaanadviseur bij Hoogendijk, school voor loopbaan & leiderschap en mijn diploma behaald. Daarna heb ik zelf eerst nog veel werkervaring opgedaan bij grote bedrijven in veel verschillende functies. Met díe gedachte dat ik vanuit mijn werkervaring nóg beter mijn werk als loopbaanadviseur kan doen. Sinds 2020 ben ik mijn praktijk gestart en heb veel mensen kunnen begeleiden met het ontwikkeladviestraject.

Door de jaren heb ben ik werknemer geweest, werkloos geweest, als zzp-er grote opdrachten uitgevoerd voor gemeenten en overheidsinstellingen. Ik heb altijd de handen uit de mouwen gestoken en projecten aangepakt waar anderen hun vingers niet aan durfde te branden. Ik durf risico's te nemen en daag mijzelf daarom ook continue uit. Ik vind het fijn en leerzaam om mijn grenzen te verleggen en uit mijn comfortzone te gaan, op zoek naar het nieuwe. 

Redenen om voor mij te kiezen:

  • Ik ben oprecht geïnteresseerd en luister goed naar je
  • Ik ben vriendelijk en toegankelijk
  • Ik ben open, enthousiast en positief gestemd
  • Ik ga uit van mogelijkheden en niet van problemen
  • Ik ben gericht op resultaat en kwaliteit
  • Ik ben toegewijd en professioneel
  • En als de situatie het toelaat, lach ik graag!


Als ik niet coach, dan geniet ik van mijn kinderen, kat en hond, maak ik een wandeling door de natuur, drink ik een glaasje wijn, kijk ik naar sport, zoek ik een plaatsje in de zon, werk ik in mijn tuintje, schrijf/teken/aquarelleer ik, probeer ik nieuwe recepten uit in de keuken, relax ik in de sauna of ben ik op vakantie. Of ik kijk een film of serie op Netflix. 
 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn